(5)

Olipa kerran

audiobook & e-book


Neil Gaimanin ja Philip Pullmanin vahva tarinankerrontaperinne kohtaa Ihmeotukset ja niiden olinpaikat!

Olipa kerran on lumoava lukukokemus ja arvoituksellinen seikkailu, jossa persialaiset kansantarut punoutuvat osaksi nykymaailmaamme.

IsÀnsÀ kuoleman jÀlkeen Marjan Dastani saa tietÀÀ, ettÀ isÀ ei ollutkaan vain tavallinen elÀinlÀÀkÀri vaan hoiti salaa myyttisiÀ taruolentoja, joista oli kertonut iltasaduissa tyttÀrelleen. Marjan vedetÀÀn mukaan synkkÀÀn ja ahneeseen verkostoon, jossa kilpailevat ikiaikaiset yhteisöt ja modernin maailman suuruudenhullut eksentrikot.

Totuuden palasia kootessaan turhautunut Marjan uppoaa yhÀ syvemmÀlle taruolentojen ja isÀnsÀ murhan sokkeloihin, ja vastassa on aina vain suurempia vaaroja. HÀn saa apua kahdelta epÀtodennÀköiseltÀ ystÀvÀltÀ, kotoaan karanneelta teini-ikÀiseltÀ noidalta Mallorynilta ja hurmaavalta brittipoika Sebastianilta, joka tietÀÀ millaista on kasvaa aarnikotkan kanssa. Mutta kun maailman tasapaino uhkaa jÀrkkyÀ, tÀydellisen tuhon voi lopulta estÀÀ vain Marjan.

MikĂ€ on se jokin, joka erottaa Marjanin kaikista muista ihmisistĂ€ – yksisarvisen jĂ€ttĂ€mĂ€ arpi rinnassa vai vielĂ€ mahtavampi taikuus?

Kiyash Monsef on amerikkalainen kirjailija. Monsef työskentelee taiteellisena johtajana ja tuottajana eri medioiden parissa, mm. television, lyhytfilmien, sarjakuvien ja videopelien maailmassa. Olipa kerran on hÀnen esikoiskirjansa. Monsef asuu BerkeleyssÀ, Kaliforniassa.


Narrator: Usva KÀrnÀ
Duration: