(141)

Olyckssystrar

audiobook & e-book


PĂ„ en ö i upplĂ€ndska Ekoln gör ett övernattande par en fasansfull upptĂ€ckt. LĂ„ngt upp pĂ„ en klippa, uppspikad pĂ„ ett kors och illa Ă„tgĂ„ngen utav hungriga fĂ„glar, hĂ€nger en naken kvinna. Men det Ă€r inte bara fĂ„glarna som har lĂ€mnat sina spĂ„r pĂ„ kvinnans kropp. Förutom djupa och ytliga skĂ€rsĂ„r, blĂ„mĂ€rken och andra tecken grovt yttre vĂ„ld sĂ„ finns det nĂ„got som sticker ut – pĂ„ hennes bröst Ă€r siffran tvĂ„ inristad.

Insatspolisen Max blir inkallad tillsammans med sina kollegor för att bÀrga den korsfÀsta kvinnan. TerrÀngen Àr svÄrtillgÀnglig och den fruktansvÀrda synen lÀmnar inte nÄgon oberörd. Vilken betydelse har siffran som ristats in pÄ kvinnans bröst? SÄg Carl verkligen nÄgon i en bil vid stranden, eller var det bara inbillning? NÀr Ànnu en kvinna anmÀls försvunnen börjar misstankar om en koppling mellan fallen att ta form. Men det finns egentligen inget som binder dem till varandra - i alla fall inte Àn ...

OLYCKSSYSTRAR Àr en hisnande spÀnningsroman om brödraskap, svek, och ren och skÀr ondska.

KATRIN STENSPARRE Àr en svensk spÀnningsförfattare som Àr bosatt i Uppsala. Hennes morfar Ruben, Àven han författare samt poet, var en stor förebild under uppvÀxten och inspirerade henne att skriva. Katrin gjorde sin romandebut Är 2020.


Narrator: Christoffer Svensson
Duration: