(0)

Operation Mermaid

E-book


Skandalen om Amanda Jacobsen og Gate Gourmet

Den historiske svindelsag mod tidligere direktør i Gate Gourmet, Amanda Jacobsen, har hidtil vÌret kendt som en isoleret sag mod en enkelt grüdig medarbejder. Trin for trin afslører forfatter og undersøgende journalist Thomas G. Svaneborg i denne bog, at sagen er langt mere vidtgüende og trÌkker trüde helt til toppen i den internationale forretningsverden.

Operation Mermaid er noget sü sjÌldent som en dansk dokumentarisk business-thriller om en af de seneste ürs mest spektakulÌre svindelsager i Europa. Takket vÌre en serie eksklusive interviews med Amanda Jacobsen og et enestüende skriftligt kildemateriale har Thomas G. Svaneborg kortlagt, hvordan den danske forretningskvinde kunne stjÌle 138 mio. kr. fra sin arbejdsgiver, uden at nogen opdagede det, før hun selv brød sammen og tilstod sin forbrydelse.

FortÌllingen kommer desuden helt ind bag kulisserne i krisestyringen og den efterfølgende oprydning i Gate Gourmet.Operation Mermaid giver et rystende indblik i, hvordan tyveri, løgn og korruption hersker pü alle niveauer i den verdensomspÌndende koncern.