(0)

Oscar Wilde : L'escriptor que va trencar barreres

E-book


Boris Izaguirre ens explica la magnĂ­fica histĂČria d'Oscar Wilde, el "petit heroi" que sempre l'ha inspirat.

La majoria dels herois que coneixem son Ă©ssers extraordinaris amb poders mĂ gics i una capa penjant de l'esquena. PerĂČ tambĂ© n'hi ha de carn i ossos, tan humans com tu i com jo, que de vegades s'equivoquen i d'altres l'encerten d'allĂČ mĂ©s.

Oscar Wilde va ser un dels escriptors mĂ©s brillants del segle XIX, autor d'obres inoblidables com «El retrat de Dorian Gray» o la divertidĂ­ssima novel·la «El fantasma de Canterville». MĂ©s enllĂ  del seu gran talent literari, al llarg de la seva vida va mostrar un ferm compromĂ­s amb la llibertat de cadascĂș de viure lliurement, sense patir discriminacions pel simple fet de ser diferent. Per aixĂČ, la seva vida Ă©s un cant a la diversitat i a la tolerĂ ncia.

"Quin privilegi poder transmetre a lectors tan joves la importància de llegir i descobrir Oscar Wilde! És un company de viatge valent i enginyós que et fa veure nous mons i no deixa mai d'abocar llum i claror al que vius" (Boris Izaguirre)

Els Meus Petits Herois Ă©s una col·lecciĂł de biografies il·lustrades en les que es rendeix homenatge a les figures de la histĂČria que han fet del mĂłn un lloc millor.