(64)

Overrask mig!

audiobook & e-book


Sylvie og Dan har vÊret kÊrester de sidste ti Är, gift i syv af dem. De er begge 32 Är, har et skÞnt hjem, gode jobs, dejlige tvillingepiger og er sÄ tÊt forbundne, at de ofte afslutter hinandens sÊtninger. De ved alt om hinanden og kunne praktisk talt ikke vÊre lykkeligere.

Indtil de til et lĂŠgetjek fĂ„r at vide, at de begge er sĂ„ sunde og har sĂ„ gode gener, at de sandsynligvis vil leve til de bliver 100 Ă„r. Hvilket burde vĂŠre glĂŠdeligt, men ogsĂ„ betyder, at de har 68 Ă„rs ĂŠgteskab foran sig. Panikken bryder ud i lys lue, for ingen af dem havde forestillet sig, at deres ’til dĂžden os skiller’ i virkeligheden betĂžd syv Ă„rtier!

For at sikre sig, at Êgteskabet ikke hensygner, bliver de enige om at overraske hinanden, sÄ de ikke kommer til at kede sig. Overraskelserne viser sig hurtigt at give anledning til misforstÄelser med komiske fÞlger, men ogsÄ mere alvorlige opdagelser, der ryster isÊr Sylvie i hendes grundvold. Og da fortiden stikker sit hoved frem og afslÞrer ukendte hÊndelser, begynder de at spekulere pÄ, om de nogensinde har kendt hinanden rigtigt.

Overrask mig! er en sjov og gribende fortÊlling, der bÄde handler om, hvordan vi forholder os til livet nu og her med hinanden, og om hvordan vi kan ende med at tage sÄ meget hensyn til hinanden, at det bliver en hÊmsko for alle involverede parter.


Narrator: Maria Cordsen
Duration: