(0)

Partisanlederen Paolo il Danese - 4:6

audiobook


I 4. episode fortÊller vÊrt Mark Gerber historien om Arndts liv som partisanleder i Italien. Du skal hÞre, hvad der sker, nÄr en katolsk prÊst slÄr ihjel, nÄr han mÞder kÊrligheden og nÄr Arndt fejrer store triumfer samtidig med, at han - mÄske for altid - taber en del af sig selv og sin prÊstedrÞm.

PrĂŠsten der gik i krig

PrĂŠsten der gik i krig er en podcastserie om danske Arndt Lauritzen, der var en katolsk prĂŠst, som blev tvunget til at drĂŠbe i kampen for frihed og retfĂŠrdighed i Italien under anden verdenskrig.

VÊrt Mark Gerber fortÊller indsigtsfuldt historien ved hjÊlp af gribende lyddesign og med eksklusive interviews fra familiemedlemmer til Arndt, eksperter i krigshistorie og med Thomas Harder, som har skrevet bogen "Den Danske Partisan", der ogsÄ omhandler Arndt Lauritzens tumultariske liv. Udover historien om Arndts deltagelse i anden verdenskrig, undersÞger podcastserien ogsÄ, om Arndt Lauritzen rent faktisk likviderede en person i Berlin under den kolde krig.

Mark Gerber er dokumentarist, medie- og tv-tilrettelĂŠgger med mere end 10 Ă„rs erfaring fra branchen. Han har klippet og tilrettelagt flere store programmer til Danmarks Radio og andre store produktionsselskaber.

Mark har ogsÄ stor erfaring fra reklamebranchen, hvor han bl.a. har vundet IAA-pris, der er Danmarks Êldste reklamepris, i 2012 for fantastisk lokal public service kampagne for Plan Danmark.


Narrator: Mark Gerber

Duration: