(3)

Pelosta Rakkauteen

E-book


On aika astua pelosta rakkauteen. Ajasta ikuiseen nykyhetkeen. Egosta sydÀmen ohjaukseen. On vain kaksi ÀÀntÀ joita voit seurata. Toinen puhuu pelon ÀÀnellÀ, toinen on PyhÀn Henkesi ÀÀni, Rakkaus.

Jokaisessa tilanteessa, jonka koskaan tulet elĂ€mĂ€ssĂ€si kohtaamaan voit valita joko pelon tai rakkauden mukaisesti.Jokainen elĂ€mĂ€si tilanne ja ihmissuhde on mahdollisuus antaa rakkauden valinnan tĂ€yttÀÀ sydĂ€mesi ilolla. Jokainen “oikein” tehty valinta lisÀÀ mahdollisuutta samanlaiseen jatkossa.

Maailman lainalaisuudet ovat egomielen keksintöÀ. Se mikĂ€ on “jĂ€rkevĂ€Ă€â€ egon mielestĂ€ perustuu vanhoille kokemuksille, eli menneisyydelle. Egon ÀÀni on menneisyyden kuiskaus tĂ€ssĂ€ hetkessĂ€.Mieli ei osaa rakastaa, mutta SydĂ€n ei osaa muuta kuin rakastaa. Egon loppu on Rakkauden alku.

SydÀn valitsee aina tuoreesti.Se elÀÀ hetkessÀ ja SinÀ Itse olet hetken lapsi.

Adamon sanoo: "HÀn joka ei ole uskaltanut kohdata pimeyttÀ ja pelkoa itsessÀÀn ei tule koskaan rakastamaan kuten Jumala rakastaa. Pimeys on nÀhtÀvÀ ja ei tule jÀÀdÀ vain tÀhÀn. On uskallettava myös pimeyden tuolle puolen, valoon. On uskallettava nÀhdÀ oma valonsa. Oma rohkeutensa, rakkautensa. On uskallettava myöntÀÀ, ettei tarina uhrista olekaan asioiden todellinen tila. On hyvÀksyttÀvÀ, ettÀ juuri SinÀ nÀet omaa untasi, ei kukaan muu sitÀ nÀe sinun silmiesi lÀvitse. Ja tÀmÀ tuo suuren mahtavan vapauden!"

Kuka sitten on Adamon? Adamon koodinimenÀ tarkoittaa Kristustietoista ihmistÀ, Adam Kadmonia eli YkseyttÀ, joka me jokainen nÀennÀisen erillinen sielu olemme.

LÀhde SinÀkin Marjutin ja Adamoinin opastamana löytöretkelle omaan PyhÀÀn SydÀmeesi.