(3)

Perhosen merkki

E-book


1800-luvun Budapestin seurapiireissÀ kuohuu

Margit on nuori ja köyhĂ€ mutta mÀÀrĂ€tietoinen nainen, jonka Ă€iti on hiljattain kuollut. Margit lĂ€htee tunnemyrskyn vallassa WienistĂ€ Budapestiin etsimÀÀn isÀÀnsĂ€, jonka uskoo aikoinaan hylĂ€nneen Ă€itinsĂ€. Margit on pÀÀttĂ€nyt pÀÀstĂ€ perille isĂ€n lĂ€hdön syistĂ€ – ja kostaa tĂ€lle julman hylkĂ€yksen. Junamatkalla Margit tutustuu rujoon ja jo ikÀÀntyvÀÀn paroni Blonskyyn, ja parivaljakon vĂ€lille syntyy erikoinen ystĂ€vyys, joka herĂ€ttÀÀ ulkopuolisissa suurta kummastusta.

YhdessĂ€ Margit ja paroni etsivĂ€t Margitin isÀÀ ItĂ€valta-Unkarin seurapiirien joukoista, ja herĂ€ttĂ€vĂ€t ihailua, kauhistusta ja supinaa tanssiaisissa kuin tanssiasissa. Margitin pÀÀn puolestaan panevat pyörĂ€lle nauravasilmĂ€inen husaari ja komea haukkametsĂ€stĂ€jĂ€, mutta mahtuuko Margitin sydĂ€meen muitakin tunteita kuin kostonhalu isÀÀ kohtaan? VĂ€hitellen selviĂ€vĂ€t myös paroni Blonskyn salaisuudet – miksi rikas vanha mies on pÀÀttĂ€nyt avustaa Margitia?

Tuija Lehtisen tunteikas tarina on tÀynnÀ menneen ajan taikaa. Se on julkaistu alun perin nimimerkillÀ Johanna Koivu.

SeurapiirejÀ ja suuria tunteita on sarja ihastuttavia historiallisia rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hÀn kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.