(3)

Periskoper, torpedoer og en god portion klaustrofobi

audiobook


I dette fÞrste afsnit af 'Under Overfladen' dykker vÊrt Kristoffer Lind ned i fascinationen af ubÄde sammen med sine faste eksperter og ubÄdsnÞrder SÞren NÞrby og Rasmus Dahlberg. Hvor stammer fascinationen fra, hvordan er det at sejle ombord pÄ en ubÄd og er det egentlig en sikker mÄde sÄdan at komme rundt pÄ? Med alle de nysgerrige spÞrgsmÄl klar skyder vi serien i gang der skal tage dig gennem de fÞrste ubÄde og den moderne krigshistorie set under overfladen.

Kom med ned under overfladen, ned i havets dybe stille mÞrke, til en ukendt verden hvor ubÄdene hersker. Dette er serien om ubÄdene. Fra de fÞrste opfindelser og landvindinger til ubÄdenes helt afgÞrende betydning i de store verdenskrige stiller vi skarpt pÄ fascinationen af det farlige liv under overfladen. I denne serie fÄr du serveret den moderne krigshistorie fortalt fra ubÄdenes perspektiv.

Din vÊrt er journalist Kristoffer Lind, mens dine eksperter er SÞren NÞrby, historiker og adjunkt ved institut for strategi og krigsstudier pÄ Forsvarsakademiet og Rasmus Dahlberg, historiker og lektor ved institut for strategi og krigsstudier pÄ Forsvarsakademiet

Kristoffer Lind er journalist og radiovĂŠrt.

SÞren NÞrby er historiker og adjunkt ved institut for strategi og krigsstudier pÄ Forsvarsakademiet

Rasmus Dahlberg historiker og lektor ved institut for strategi og krigsstudier pÄ Forsvarsakademiet