(2)

Polyamori med Sofie Krog og Maria Brock

audiobook


De fleste af os er vokset op med fortÊllingen om prinsen pÄ den hvide hest, som redder prinsessen og vinder hendes hjerte. AltsÄ fortÊllingen om, at romantisk kÊrlighed er noget, som opstÄr mellem to individer, og som forbliver en sag mellem to elskende til deres dages ende. Men kÊrlighed kan se ud pÄ mange forskellige mÄder. Det ved dagens gÊster, Sofie Krog og Maria Brock, alt om. De er nemlig begge polyamorÞse. I denne uges afsnit af Kh Underlivet podcasten deler de ud af deres erfaringer med at leve non-monogamt og sÊtter ord pÄ, hvad kÊrlighed er for dem. Og sÄ punkterer de et par sejlivede myter om alternative kÊrlighedsrelationer undervejs.

Kh Underlivet er for dig, der savner et rum, hvor det er OK at vÊre prÊcis, som du er skabt. Dig, der er nysgerrig pÄ din krops hemmeligheder. Og dig, der er trÊt af at gemme bind i Êrmet, nÄr du har menstruation. Velkommen til et kropskÊrligt safe space med et glimt i Þjet, der ikke lader sig narre af idealer og tabuer.

Emma Libner er uddannet journalist og cand.mag. i Kultur og Formidling, og driver instagramprofilen @kh_underlivet. Derudover holder hun foredrag og rÄdgiver virksomheder om, hvordan de bedst imÞdekommer menstruerende personer i deres produktudvikling og forretningspraksis.


Narrator: Emma Libner
Duration: