(0)

Projekt luftballon

audiobook


NÄr ens far er forsvundet ind i en verden af legetÞjssoldater og druk, ens geniale storebror nÊgter at komme ud af sit laboratorium i kÊlderen, ens mor er gÄet bort, og ens far truer med at fÄ hende kremeret, fordi det er det billigste, hvad gÞr man sÄ? Man udtÊnker naturligvis en genial plan for at forhindre det. Planen involverer, at 15-Ärige BjÞrn stjÊler et lig, rekrutterer sin morfar og hans medbeboere pÄ plejehjemmet, lokker sin storebror ud af kÊlderen, bliver brandstifter og ivÊrksÊtter "Projekt Luftballon".

Projekt Luftballon er en rÞrende, morsom, afsindig og hÊsblÊsende roman om en familie i oplÞsning, der vil fÄ dig til at grÊde og grine, mens siderne vender sig selv.

"Der findes en kÊrlighed, som er stÞrre end dÞden. Jes Buster Madsen viser med bÄde dybde og forlÞsende humor, at livets mening mÄ vÊre at finde den kÊrlighed og passe pÄ den!" - Johan Olsen, forsanger i Magtens Korridorer, biolog og forsker ved KÞbenhavns Universitet

Jes Buster Madsen (1988) har en Bachelor i Filosofi og en Master i Cognitive Science fra KÞbenhavns Universitet. Desuden har han arbejdet som forsker pÄ Bispebjerg Hospital og University of Arizona. For tiden underviser han i Neuroscience pÄ DIS.