(6)

Punt cec

E-book


Paula Hawkins, un fenomen mundial amb més de 27 milions de lectors. Un thriller apassionant de l'autora de La noia del tren.

A QUI CREURÀS?

Des que eren petits, l'Edie, en Jake i en Ryan han estat inseparables. Ells tres contra el mĂłn. L'Edie pensava que la seva amistat podria amb tot, aixĂ­ que quan el seu marit, en Jake, Ă©s brutalment assassinat i el seu millor amic, en Ryan, Ă©s acusat del crim, el mĂłn se li enfonsa.

L'Edie estĂ  sola per primer cop en molts anys a la casa del penya-segat que compartia amb en Jake. EstĂ  de dol i tĂ© por, i tĂ© raĂł de tenir-ne perquĂš algĂș l'estĂ  vigilant, algĂș que ha estat esperant aquest moment. Ara que l'Edie Ă©s vulnerable, el passat del qual ha intentat fugir desesperadament estĂ  a punt de trucar-li a la porta.

Paula Hawkins, l'autora de La noia del tren, ens ofereix una novel·la apassionant en quĂš descobrirem que fins i tot l'acte mĂ©s benintencionat pot tenir conseqĂŒĂšncies trĂ giques. Una histĂČria plena de girs i tensiĂł magnĂ­ficament escrita per la reina indiscutible del suspens.

Paula Hawkins, un fenomen mundial amb més de 27 milions de lectors. Un thriller apassionant de l'autora de La noia del tren.



2.8

6 ratings

Montserrat

2/20/2023

Si et va agradar "La noia del tren" aquesr llibre segur que també.