(7)

Q for quorum

audiobook & e-book


Hun var en "Jane Doe", en uidentificeret hvid kvinde, hvis oplÞste lig blev opdaget i nÊrheden af et stenbrud ved Highway 1. Sagen landede hos Sheriffen i Santa Teresa County. Men politiet havde ikke meget at gÄ efter. Kvinden var ung, hendes hÊnder var bundet sammen med en wire, hun havde flere knivstik, og hendes hals var blevet skÄret. Men efter mÄneders efterforskning var mordet stadig uopklaret.

Det var atten Är siden. Nu nÊrmer de to mÊnd, der i sin tid fandt liget, sig afslutnignen pÄ en lang karriere i politiet, og de Þnsker at give sagen en sidste chance. De er gamle og syge, og de har brug for hjÊlp til arbejdet i marken. De henvender sig til Kinsey Millhone og fortÊller hende, at de vil fÞle en slags afslutning, hvis de bare kan identificere offeret. Kinsey er fascineret og accepterer jobbet.

Men at besÞge fortiden kan vÊre farligt. Hvad der begynder som jagten pÄ Jane Does virkelige identitet ender i en hÞjrisiko-jagt efter hendes morder.

”Q for quorum” er baseret pĂ„ et uopklaret mord, der fandt sted i 1969, og Grafton interesse i sagen har medfĂžrt en fornyet politietindsats. Virkelighedens Jane Doe er blev gravet op og en kendt retsmedicinsk kunstner har genopbygget ansigtet. Disse tegninger bringes sidst i denne bog. BĂ„de Grafton og Santa Barbara Sheriff Department hĂ„ber at tegningerne vil vĂŠkke erindringer, der kan fĂžre til en identifikation.


Narrator: Hanne Nielsen
Duration: