(0)

Regnbuen bag facaden

audiobook & e-book


"Jeg ved personligt, hvor ubehageligt og krÌnkende det er at blive overfaldet verbalt pga. min seksualitet. Men jeg tillader ikke mig selv at vedblive at vÌre offer for en patetisk, primitiv og amoralsk hadefuld gerning. Jeg vil hellere gøre opmÌrksom pü, at vi homoseksuelle krÌnkes oftere, end myndighedernes statistikker viser, og det er skrÌmmende at vÌre sü alene under overfaldet og stü alene med erindringen, at man tÌnker, hvad gjorde jeg forkert? Var overfaldet egentlig kun rendyrket had uden begrundelse?"

I en rÌkke klummer om kønsidentitet og seksualitet udfordrer Jonathan Samuel de gÌngse forestillinger og fordomme om lgbt+-miljøet i Danmark. Jonathan Samuel, der selv er homoseksuel, fortÌller rüt for usødet om livet som seksuel minoritet i det heteronormative samfund og som en del af et minoritetsmiljø, der er prÌget af problematikker, som udenforstüende ikke nødvendigvis forestiller sig.

Gennem klummerne lÌrer vi miljøet at kende og kommer til at tÌnke reflekteret over, hvordan vilkürene er for seksuelle minoriteter i Danmark, og hvordan det er at vÌre en del af et minoritetsmiljø.

Jonathan Samuel er en dansk forfatter og klummeskribent. Han stür bag bogen "Regnbuen bag facaden" fra 2021, som fortÌller om livet i lgbt+-miljøet i Danmark.