(113)

Rigmanden

audiobook & e-book


Andet bind i Birgitte Wulffs hitkrimiserie om Anne Velin. Denne gang foregÄr historien hos eliten i dansk ridesport.

For Josefine er lykken gjort, da den tidligere landsholdsrytter og ejendomsinvestor Alexander Lunn tager hendes ridekarriere under sine vinger, for hans undervisning er kendt for at lede direkte til en plads pÄ U25-landsholdet.

Det gĂ„r efterhĂ„nden op for Josefine, at han tager sig umanerligt godt betalt for tjenesten, men det er ikke derfor, at Josefines mor, Charlotte Villum, opsĂžger Anne Velin i Radio 4’s nye lokaler i Aarhus. Nej, Charlotte Villum har fĂ„et stjĂ„let en hesteransport, og nu vil hun have Anne til at undersĂžge sagen. Som freelancer mĂ„ Anne tage de opgaver, hun kan fĂ„, sĂ„ hun takker modstrĂŠbende ja til den velklĂŠdte kvinde med den skarpe page og solbrillerne.

Jagten pÄ den stjÄlne lastbil fÞrer Anne ind i en forretningsverden, hvor parterne er meget tÊt forbundne og ogsÄ plejer fÊllesinteresser i privat regi, der omfatter meget mere end handel med heste og ejendomme. Annes kÊreste, Lars, plejer sin karriere i Amsterdam, mens Anne stÄr over for hestesportselitens glitrende glansbillede, og en uventet fristelse viser sig og truer hendes eget moralske kompas.

Rigmanden er anden bog i serien om den egenrÄdige og stÊdige journalist Anne Velin, der hverken viger tilbage for at skyde genvej til mÄlet eller sÊtte livet pÄ spil for at lÞse mysteriet og fÄ den gode historie.

Pressen skrev om TĂ„rnspringeren:

”Fyringsrunder, statustab og kvindehad i provinsen. Ny krimiserie starter lovende.”♄♄♄♄ Politiken


Narrator: Julie Riis
Duration: