(0)

Sam Numit: La guitarra d'en John Lennon

audiobook


A la primera saga de les seves aventures, el detectiu Sam Numit es veurĂ  abocat a la recerca de les circumstĂ ncies que envolten la mort d’en Frank Powell, el cantant que el va ajudar a entrar en el mĂłn de la mĂșsica, perquĂš li costa creure que hagi mort per sobredosi, que es tracti d'un accident, o fins i tot d'un suĂŻcidi.

Amb les aventures de Sam Numit anirem descobrint els secrets i les intimitats més sorprenents del món del rock.

Aquest audiollibre estĂ  narrat en catalĂ .

Sam Numit Ă©s un rocker d'Ăšxit que ha compartit escenari amb mĂșsics de la talla de Sting, Jim Morrisson o Freddie Mercury. PerĂČ a mĂ©s de mĂșsic, Sam Numit Ă©s un detectiu especialitzat en la recerca de robatoris, xantatges, assassinats...

NingĂș millor que ell coneix els secrets del mĂłn de la mĂșsica i les seves peculiaritats. I Ă©s que, encara que no ho sembli, en la indĂșstria musical no tot Ă©s fama i glamur...

Jordi Sierra i Fabra va néixer a Barcelona el 26 de juliol de 1947.

És conegut per la seva obra com a escriptor de literatura infantil i juvenil i el seu treball com a periodista musical. La seva vocaciĂł d'escriptor Ă©s clara i ferma des de molt petit: confessa que va fer els seus primers passos amb tan sols vuit anys d'edat i als dotze anys ja va escriure la seva primera novel·la llarga, de cinc-centes pĂ gines.

Malgrat la seva clara vocaciĂł, no comptava amb l'aprovaciĂł o l'entusiasme dels seus pares, que en acabar el batxillerat el van obligar a treballar en una empresa de construcciĂł durant el dia i a estudiar per ser aparellador durant la nit.

De la seva infĂ ncia ha dit que "vaig ser tres vegades reprimit: pel meu pare, pel rĂšgim i per l'escola franquista".

Tot i així, la seva determinació i la seva tenacitat són més fortes que qualsevol obstacle i les seves insistents cartes setmanals a la cadena de ràdio Cadena Ser el van portar a convertir-se en un dels fundadors de la revista "El Gran Musical" el 1968.

El 1970 va poder abandonar els estudis per convertir-se en comentarista musical, la qual cosa li va permetre viatjar per tot el mĂłn amb grups i artistes del moment mentre cobria les seves actuacions i escrivia reportatges.


Narrator: Octavi Pujades
Duration: