(9)

Selfie-Simon ft. Rosa(R)

audiobook & e-book


YouTube-stjerner, egen kanal og drÞmmen om selv at blive en berÞmt YouTuber med en masse subscribers er pÄ kort tid kommet til at spille en stor rolle i mange bÞrn og unges liv. BÞgerne om Selfie-Simon giver en realistisk skildring af en 12-Ärig drengs fascination af YouTuber-fÊnomenet, og tager fat i tidstypiske og mÄlgrupperelevante emner som venskab, cybermobning og YouTube-challenges.

Det gÄr ikke sÄ godt for Simons YouTube-kanal og han har svÊrt ved at finde pÄ noget. Rosa mener, at pranks er vejen frem, men hvis hun skal hjÊlpe, vil hun ogsÄ vÊre med i videoerne og lave en fÊlles kanal.

Men ikke alle synes, det er sjovt at blive pranket, og Simon synes heller ikke, det er sjovt, at mange af deres fÞlgere begynder at hate pÄ ham og heppe pÄ Rosa. Snart er bÄde Guldtube-indstillingen og deres venskab i fare, og Simon og Rosa mÄ gÞre op med sig selv: Kan man pranke andre, hvis man ikke selv er villig til at blive til grin?

Selfie-Simon ft. RosaŸ er en fortsÊttelse af Selfie-Simon, som udkom i september 2017. Bogen ramte plet hos sin mÄlgruppe, de 8-12 Ärige drenge (og piger!), der i hÞj grad kan identificere sig med Simon og hans drÞm om at blive kendt YouTuber og vinde Guldtuben.