(1)

Serieforbryderen, der stjal min barndom : En sand historie

audiobook & e-book


Igennem flere Är var Stine Reksten udsat for overgreb. Som voksen forstod hun, at der kunne vÊre flere ofre end hende. Og at hun mÄtte stoppe overgrebsmanden.

Stine vokser op i en dysfunktionell familie, i en lille bygd i Vestlandet. En aften gĂ„r Stine pĂ„ nettet og opretter en profil i en chatgruppe. “Hvad er den mindst smertefulde mĂ„de at dĂž pĂ„?”, skriver hun til gruppen. FĂžr chatmoderatoren nĂ„r at slette beskeden, fĂ„r den 11-Ă„rige et svar: “Du fĂ„r ikke lov til at forlade denne verden, fĂžr du har lĂŠrt mig at kende. Alt skal nok ordne sig, det lover jeg dig.”

Manden prÊsenterer sig selv om Otto. En 37-Ärig mand fra Østlandet. Efter nogle mÄneders online-kontakt kommer han til Vestlandet og besÞger hende. Det er begyndelsen pÄ et overgrebsmareridt, der stÄr pÄ i flere Är. Den psykiske magt, manden fik over den lille pige, skildres nÄdeslÞst af forfatteren Anne-Britt Harsem.

Mange Är senere ser Stine et billede af Otto i avisen. Han er til koncert og stÄr helt fremme ved scenen omgivet af en masse bÞrn. Hun indser, at der kan vÊre flere ofre end hende. Og at hun mÄ stoppe ham. I to Är jagter hun serieforbryderen og indsamler beviser, inden hun gÄr til poliitet.