(0)

Sista julen i New York

audiobook & e-book


Sista julen i New York Àr en roman om vÀnskap, familj och storslagen kÀrlek. För dig som uppskattar En dag av David Nicholls, En dag i december av Josie Silver och StrandlÀsning av Emily Henry.

Hannah och Finn har tillbringat varje jul tillsammans sedan universitetet. Ingen av dem har nĂ„gon annanstans att ta vĂ€gen – Hannahs förĂ€ldrar har gĂ„tt bort och Finns familj kastade ut honom nĂ€r han kom ut som gay. De har skapat sina egna traditioner för att göra det bĂ€sta av julhelgen, allt frĂ„n galna karaokekvĂ€llar till udda semesterĂ€ventyr. Den lilla duon utökas snart med Hannahs rumskompis Priya och den rike britten Theo som Finn trĂ€ffat pĂ„ en nattklubb. I varandra hittar de den familj de alla har lĂ€ngtat efter.

Men tio Ă„r och tio jular senare Ă€r allt pĂ„ vĂ€g att förĂ€ndras. Efter att deras vĂ€nskap satts pĂ„ prov under Ă„ret har Finn och Hannah Ă€ntligen börjat prata med varandra igen. Tills Finn meddelar att han tĂ€nker lĂ€mna New York för Los Angeles. Samtidigt pressar Hannahs pojkvĂ€n pĂ„ för att de ska skapa sina egna traditioner, skilda frĂ„n gruppen – förĂ€ndringar som Hannah Ă€r lĂ„ngt ifrĂ„n redo för. Men om det hĂ€r kommer blir deras sista jul tillsammans ... Kan den bli deras bĂ€sta nĂ„gonsin?

"Sista julen i New York Àr en riktig serotonin-rush."

The New York Times