(115)

Sivukuja

audiobook


Ari Aalto -dekkarisarjan toinen osa

Matti Laineen Sivukuja jatkaa Ari Aallosta kertovaa dekkarisarjaa. Vauhdikas ja rosoinen tarina kaappaa lukijan kiertoajelulle sellaiseen Helsinkiin, jossa diilit hierotaan hÀmÀrÀn laskeuduttua ja petoksen hintana on kuolema

SarjakuvapiirtÀjÀ Ari Aallon toimittajaystÀvÀ Eero RÀsÀnen on ajautunut uhkapelikierteessÀ ylitsepÀÀsemÀttömiin velkoihin pahamaineiselle moottoripyörÀkerholle. RÀsÀnen katoaa kuin tuhka tuuleen, ja Aalto joutuu puun ja kuoren vÀliin, kun hÀn yrittÀÀ varjella miehen perhettÀ vÀkivaltaiselta kostolta. Pakkaa sekoittaa myös rikospoliisi PalojÀrven löytyminen tapettuna.

Aallon elÀmÀ lipsuu pois hallinnasta myös parisuhteessa ja työssÀ, ja tuuliajolla hÀn huomaa pian joutuneensa keskelle sotaa, jonka osapuolet ovat saapuneet taisteluun Suomen rajoja kauempaa. Silmukka kiristyy, ja selvitÀkseen hengissÀ Aallon tÀytyy laittaa kaikki oveluutensa peliin.

Matti Laine (s. 1976) on helsinkilÀinen kirjailija, kÀsikirjoittaja ja nÀyttelijÀ. KÀsikirjoittajana hÀnet tunnetaan mm. Kultainen Venla -palkitusta Paratiisi-tv-sarjasta. Vuosien varrella Laine on myös nÀytellyt useissa tv-sarjoissa, elokuvissa ja teatteriproduktioissa.

Kuolemanloukku on kuudes osa Elias Vitikasta kertovassa monikerroksisessa ja nopeakÀÀnteisessÀ rikosromaanisarjassa. Edelliset osat ovat Pahojen miesten seura, Merkitty mies, Pahuuden hinta, Tappajan vaisto ja Pelon liekit.


Narrator: Jukka Peltola
Duration: