(0)

Skaterland - Kristoffer aka Krissy B: Skaterland 1

audiobook


SKATERLAND er serien til alle drenge - og piger - der interesserer sig for skateboards, lÞbehjul eller bmx'ere. E-bogen indeholder videoer, hvor du kan se nogle af de tricks der bliver omtalt, ligesom du ogsÄ vil fÄ nyttige skatertips og facts.

NĂ„rKristoffer skater, hedder han ikke lĂŠngere Kristoffer. SĂ„ bli’r han til Krissy. Krissy B. Det er kun Momo, der kalder ham det. Momo er hans bedste ven og stĂ„r endnu bedre pĂ„ skateboard end Krissy.

De to klassekammerater bruger stor set al deres fritid pÄ at skate, sÄ skuffelsen er enorm, da kommunen beslutter alligevel ikke at lave den skatepark, de ellers havde stillet byens unge i udsigt. Men Krissy og Momo har ikke tÊnkt sig at give op - og da det viser sig, at Kronprinseparret vil overvÊre fejringen af byjubilÊet, finder Momo pÄ en plan, der mÄske kan fÄ borgmesteren til at Êndre beslutningen.

For at opfylde planen skal Krissy have is i maven og stÄ bedre pÄ skateboard end nogensinde fÞr. Han er ikke sikker pÄ, han kan klare det. Og samtidig er der noget mÊrkeligt med Momo. MÄske har det noget at gÞre med Nuggi og de andre store i bmx-banden.