(1)

Skovserne - det lille folk i skoven

audiobook & e-book


Skovserne er et mærkværdigt lille folk, som bor i et hult træ i skoven og lever af dug fra rødkål – helst den fra Saras køkkenhave. De er bange for det meste, og de gemmer sig ved at lukke øjnene. Den mindste skovser, Husk, er dog ikke lige så bange som de andre, og fordi den samtidig er meget nysgerrig, tager den på opdagelse i skoven og bliver væk en hel nat.

Skovserne er et lille folk af smü vÌsner, der lever dybt inde i skoven. De kommer kun frem om natten og lever af duggen fra den rødkül, der vokser ved et lille hus i skovens udkant. Carl Frederik Gardes historier om skovserne handler om natur, om fÌllesskab og om at vÌre modig, selvom man er bange. Eventyret om skovserne griber büde hverdagen og fantasien med sit ligefremme sprog og forfatterens egne dejlige tegninger.

Carl Frederik Garde (1928-2008) var sømand, journalist og forfatter. Gennem mere end 40 ür arbejde han som kulturjournalist og kunstanmelder - et virke, der gjorde ham til en kendt skikkelse i det Aarhusianske kulturliv. Carl Frederik Garde skrev flere populÌre børnebøger samt en stribe kunstnerbiografier og digtsamlinger.