(2)

Slangetid

audiobook & e-book


Død af slangebid - südan findes den unge, smukke kone til den hvide lÌge i en lille amerikansk by. Det bliver hurtigt klart, at der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet. Nogen har simpelthen sluppet slangerne løs hos kvinden.

Byen, hvor lĂŚgeparret bor, er prĂŚget af sociale spĂŚndinger og forarmelse blandt borgere, der mestendels bestĂĽr af efterkommere af Amerikas oprindelige befolkning. Har mordet en forbindelse til den ulmende frustration i den lille by eller skal motivet til forbrydelsen findes et helt andet sted?

"Slangetid" er pü Ên og samme tid en klassisk spÌndingsroman med en mordgüde i centrum, og en interessant indføring i nogle af de sociale problemstillinger, som har prÌget en af USAs mest marginaliserede grupper - den oprindelige indianske befolkning.

Grete Roulund, 1946-2004, forfatter, hvis stil er hürdkogt med en dyster emneverden. Undersøgelser af menneskelig ondskab, ofte med brug af genretrÌk fra science fiction, og en grum og nüdesløs humor blander sig desuden med uhyggen i hendes afdÌkning af mennesker i ekstreme situationer.


Narrator: Asger Rosenberg
Duration: