(1)

Snitch

audiobook & e-book


Lix 15

Da han trÌder ind i bussen, für han en sms. Han flür sin mobil op af lommen. Müske er det Aya, som vil have, han kommer tilbage! Det giver ham et stød i brystet, da han ser, at det er en besked fra Carl. Det er et screenshot fra Insta. Carl har lagt et foto op af de to sammen. De stür med armene om hinanden og smiler. I stedet for Samis øjne er der to sorte huller. Over hans bryst er indsat en tekst, hvor der med store røde bogstaver stür: SNITCH.

Hvis din bedste ven opfører sig som en total idiot, kan du sü bÌre over med det? Hvad hvis hans opførsel truer med at ødelÌgge en andens liv? Og hvad hvis dÊn anden er en pige, som du er vild med - er du sü klar til at vÌre en snitch? Det er dÊt valg, Sami stilles overfor. Et valg, som für store konsekvenser.

SNITCH er en del af serien MELLEM_RUM, som er en serie af lette kortromaner til udskolingen. Fortalt helt enkelt og skrevet af etablerede forfattere med fingeren pü pulsen. Mange unge med forskellige former for lÌsevanskeligheder synes, at de har svÌrt ved at finde alderssvarende og fede bøger, der passer til dem. Derfor har vi sammen med organisationen LÌs for Livet interviewet en masse unge om, hvad de gerne vil lÌse. Bøgerne i serien er lavet med udgangspunkt i disse interviews, og büde indhold og form er af højeste kvalitet. Overskuddet fra seriens første tre titler er doneret til LÌs for Livet.

Alle bøgerne i serien har et lix-tal pü mellem 10 og 15. Der er i alt udkommet 18 bøger i serien.