(49)

Som sendt fra himlen

audiobook & e-book


Cade og Max er som dag og nat.

Max Miller har et problem. Hendes forĂŠldre er pludselig kommet uanmeldt til byen, og nu er hun bange for, at de vil slĂ„ hĂ„nden af hende, nĂ„r de ser hendes postkasserĂžde hĂ„r og farverige tatoveringer – og ikke mindst hendes kĂŠreste, som er en rĂ„ rockmusiker og ikke den sĂžde, fornuftige fyr, som Max har bildt dem ind, han er. Alle hendes lĂžgne er lige ved at ramle sammen om hende, men sĂ„ mĂžder hun Cade.

Cade er flyttet til byen for at forfÞlge sin drÞm om at blive skuespiller, men indtil videre gÄr det ikke sÊrlig godt med at fÄ jobs. SÄ da Max henvender sig til ham pÄ en café og beder ham spille sin kÊreste for en aften, gÄr han med pÄ legen. Men da Cade spiller rollen lidt for godt, er de nÞdt til at fortsÊtte skuespillet. Og jo mere de faker deres forhold, jo mere Êgte begynder det langsomt at fÞles ...

Som sendt fra himlen er en skÞn og sjov historie om at finde kÊrligheden, hvor man mindst venter det. Bogen er anden selvstÊndige bog i Cora Carmacks populÊre Losing It-serie, der begyndte med Som stjernerne stÄr.

"Som sendt fra himlen har det hele. Seksuel spĂŠnding, hjertesorg og fantastiske karakterer, alt sammen pakket ind i en heftig dosis Cora Carmack-humor"

– Colleen Hoover, bestsellerforfatter til Forbandede kérlighed

Cora Carmack er en amerikansk bestsellerforfatter. Hendes debutroman, Som stjernerne stÄr, strÞg til tops pÄ de amerikanske bestsellerlister og er i dag solgt til udgivelse i mere end ti lande.