(134)

Sommer (2) - Sommer uden dig

audiobook & e-book


Der var engang, hvor Belly talte dagene, indtil det blev sommer – indtil hun endelig skulle tilbage til Cousins Beach. Tilbage til Susannah og Jeremiah. Tilbage til Conrad. Men ikke i Ă„r, ikke efter Susannah blev syg igen, og Conrad stoppede med at vĂŠre Conrad. Nu er det hele faldet fra hinanden, og det eneste, Bella har at se frem til, er en sommer med fester, hun ikke rigtig gider at deltage i.

Lige indtil Jeremiah ringer og fortÊller, at Conrad er forsvundet. Nu ved Belly, hvad hun bliver nÞdt til at gÞre, for at rette op pÄ tingene igen. Og det kan kun ske i sommerhuset, alle tre samlet igen, ligesom de plejede at vÊre.

Hvis denne sommer virkelig er den sidste sommer, sĂ„ skal det slutte, som det startede – i Cousins Beach.

For Belly er efterĂ„r, vinter og forĂ„r blot sĂŠsoner, der skal overstĂ„s. For efter dem kommer sommer, og sommer indebĂŠrer alt det, hun elsker mest: aftensvĂžmning i poolen, lange strandture – og selvfĂžlgelig Fisher-drengene. SĂ„ lĂŠnge hun kan huske, har hun vĂŠret forelsket i Conrad. Og en skĂžnne sommer ser det ud til, at han ogsĂ„ har fĂžlelser for hende – men hvad sĂ„ med Jeremiah?

Som somrene kommer og gÄr, mÄ Belly vÊlge imellem to brÞdre, der elsker hende ... og ét hjerte vil uundgÄeligt blive knust.

Jenny Han er forfatter til en rÊkke populÊre YA-romaner, der har ligget pÄ bestsellerlisterne lÊnge, heriblandt serien om Lara Jean, som er blevet filmatiseret pÄ Netflix. Hun debuterede som forfatter med den fÞrste roman i Sommer-serien, "Den sommer alting Êndrede sig", i 2009. Jenny Han bor i Brooklyn, New York.


Narrator: Mathilde Eusebius
Duration: