(0)

Stjerner lever ikke evigt

E-book


Jeg skriger, til jeg kaster sur galde og luft op. Skriger gennem hostene, der truer med at rive svÊlget op. Mit ansigt er vÄdt. Badet i tÄrer. Hele kroppen er i flammer, og jeg skriger i takt med smerten, der vokser. Skriger over den gule betÊndelse og pusset, de store blister kaster af sig. Lugten af brÊndt hÄr trÊnger gennem dén af brÊk og sved, og jeg skriger fortsat.

Sandet stÄr op omkring mig. SÊtter sig fast som smÄ korn i svÊlget, og gÞr lyden ujÊvn og sÞnderrivende. Min hals snÞrer sig sammen. Jeg har svÊrt ved at fÄ luft. Snot lÞber ud ad nÊsen pÄ mig og rammer lÊberne, lÞber ned ad hagen og halsen.

Da lyden endelig ophÞrer, synker jeg sammen i sandet. Jeg tror, jeg skal dÞ. Alt er sort. Jeg kan ikke fÄ luft. Verden er forsvundet.

I en dystopisk fremtid har Grace klaret fÞrste del af OverhÞringen, men chancen for at redde Berlins liv har aldrig vÊret mindre. Og trods en fremstrakt hÄnd fra en uventet kant, bliver spÞrgsmÄlene kun flere end svarene. Da verden styrter sammen, mÄ Grace gÞre op med sig selv, hvem hun vil fÞlge i jagten pÄ frihed. For nÄr alt kommer til alt, er der mÄske i virkeligheden kun ét spÞrgsmÄl:

Er I virkelig vĂŠrd at redde?