(17)

Taikamaailma vaarassa

audiobook


Taikamaailma tÀynnÀ taikaa, seikkailua ja sydÀmeltÀÀn suuria olentoja!

Pomenian taikamaailman yllÀ leijuu Pimeydenvelho KÀÀmÀn pahaenteinen uhka, joka kasvaa pÀivÀ pÀivÀltÀ. KÀÀmÀ on sitÀ mieltÀ, ettÀ turhanpÀivÀinen ilonpito on saatava loppumaan, jotta tilalle voi tulla pimeys, kuri ja jÀrjestys! KÀÀmÀn kataliin suunnitelmiin on jo lÀhes totuttu, kunnes Pomenian asukkaat joutuvat tÀysin uuden ongelman eteen. TaikapölyÀ kerÀÀviÀ keijuja alkaa yksi toisensa jÀlkeen kadota kuin tuhka tuuleen.

Lannistuminen ei kuitenkaan ole vaihtoehto, joten pomenialaiset pÀÀttÀvÀt tehdÀ kaikkensa, jotta hullunkurinen taikamaailma saa jatkossakin pitÀÀ taikansa. TÀllÀ kertaa siihen tarvitaan kaksi kekseliÀstÀ peikonpoikasta, roppakaupalla yhteishenkeÀ, hassuttelua ja noidan neuvoja. Mutta onko KÀÀmÀn voima lopulta kaikkea muuta vahvempi?

Taikamaailma vaarassa on toinen osa ainutlaatuista trilogiaa, joka jatkaa tarinaa Pomenian taikamaailmasta. Mielikuvituksellinen ja vÀrikyllÀinen kuvitus sekÀ kutkuttavan jÀnnittÀvÀ tarina kutsuvat lukijan mukaan seikkailuun, jossa on vaakalaudalla koko Pomenian kohtalo.

SuositusikÀ 7+

Pomenian luoja Petronella Grahn (s. 1970) on satutaitelija, tarinankertoja ja kuuden lapsen Àiti.

Pomenian satumaailmaan puhallettiin ensimmÀinen henkÀys 25 vuotta sitten, kun Petronella ompeli ensimmÀisen lohikÀÀrmehatun esikoispojalleen. Syntyi tunnettu lastenvaatebrÀndi, taidemaalausprojekteja, perhepuistoja pÀÀkaupunkiseudulle ja yhteensÀ kuusi lasta.

Kun tapahtumarikkaiden pÀivien jÀlkeen koitti iltasatujen aika, Petronella sepitti kuudelle lapselleen jÀnnittÀviÀ ja opettavaisia tarinoita Pomeniasta, ihanasta taikamaailmasta, missÀ kaikki mahdottomatkin asiat olivat mahdollisia ja seikkailu suurenmoista. Nuo sadut, lohikÀÀrmehatut ja Petronellan omien lapsuudenkokemusten myötÀ syntynyt vahva mielikuvitusmaailma ovat Pomenian perusta.


Narrator: Kalle Chydenius
Duration: