(50)

The Hawthorne Legacy - Testamentet

audiobook & e-book


’’The Hawthorne Legacy’’ fortsĂŠtter, hvor ’’The Inheritance Games’’ slap. Avery skal bo i Hawthorne House i et helt Ă„r for at opfylde testamentets krav, og gĂ„de for gĂ„de bliver hun trukket dybere ind i familiens hemmeligheder. Avery ved, at hun ikke er beslĂŠgtet med Tobias Hawthorne, men hun indser efterhĂ„nden, at der alligevel findes en dybere forbindelse mellem hende selv og familien, end hun havde troet.

Snart befinder Avery sig endnu en gang midt i et farligt spil, hvor intet er, som det ser ud. Det er umuligt at vide, hvem der er venner, og hvem der er dĂždsensfarlige fjender.

’’The Hawthorne Legacy’’ er andet bind i trilogien om Avery og arven efter den mystiske Tobias Hawthorne. Serien er ved at blive filmatiseret, og bĂžgerne er blandt de mest hypede pĂ„ BookTok.

Om forfatteren:

Jennifer Lynn Barnes (f. 1984) udkom med sin fĂžrste roman som 19-Ă„rig og har siden skrevet en rĂŠkke anmelderroste romaner for unge. Barnes er professor ved University of Oklahoma og Ă©n af verdens fĂžrende eksperter i psykologien og den kognitive videnskab bag fandom og fiktion. BĂ„de ’’The Inheritance Games’’ og ’’The Hawthornes Legacy’’ strĂžg direkte ind pĂ„ New York Times’ bestsellerliste og blev nomineret til Goodreads Choice Awards.