(0)

To vindere

E-book


Mange mennesker oplever konflikter i deres hverdag. To vindere henvender sig til alle, der vil vide mere om, hvordan man lÞser smÄ og store konflikter ved hjÊlp af mediation - bÄde pÄ arbejdspladsen og privat.

Mediation er et vÊrktÞj, der lÞser konflikter. Det handler om at fÄ de stridende parter til at se fordelene ved at samarbejde i stedet for at placere skyld og ansvar hos hinanden. Ved mediation bliver ingen af parterne tabere af konflikten, men fÄr genetableret et godt forhold til hinanden, sÄ de kan fortsÊtte deres samarbejde. Ordet mediator betyder "i midten". Mediatorens opgave er at sÊtte sig mellem to stridende parter og bygge bro mellem parternes interesser.

"To vindere" henvender sig til alle, der vil vide mere om, hvordan man lÞser smÄ og store konflikter bÄde i og uden for virksomhederne. Den giver en lang rÊkke praktiske rÄd for den, som selv vil fungere som mediator. Bogen bringer spÊndende cases fra danske og udenlandske virksomheder, der med overraskende udbytte har anvendt mediation.

Forfatteren, der selv fungerer som mediator, forstÄr med stor indlevelse at formidle de enestÄende resultater, som denne konfliktlÞsningsmetode har skabt. Desuden perspektiverer hun pÄ eminent vis emnet med stof fra verdenshistoriens krige og konflikter.