(4)

Una ombra blanca

E-book


La nova novel·la de Carme Riera. El secret de Barbara Simpson. Entre Mallorca i els Estats Units, una dona passa comptes amb el passat.

Hi ha vida desprĂ©s de la mort? El doctor Ripper, que atĂ©n la soprano Barbara Simpson en patir un infart, creu que sĂ­. Mentre els metges la consideraven clĂ­nicament morta, la cantant ha experimentat una sensaciĂł de plenitud i benestar envoltada d'una claror serena. És aixĂČ el que ens espera desprĂ©s?

Si Barbara ha retornat a la vida, com, pel que sembla, ha succeĂŻt en altres casos, Ă©s perquĂš tĂ© pendent aclarir uns fets del passat i resoldre un misteri. Per aixĂČ cal que es capbussi en la seva infantesa. Primer, a la seva Savannah natal, al sud dels Estats Units, en l'Ăšpoca de la segregaciĂł racial, i mĂ©s endavant a Mallorca, on arriba amb el pare, mĂșsic de jazz, i s'allotja en un poble a la falda de la muntanya del Teix, sota la protecciĂł mĂ gica de la Deessa Blanca.

Una ombra blanca Ă©s una histĂČria de culpa i redempciĂł que entrellaça amb mestria diferents veus del present i del passat. Una novel·la, a cavall dels anys seixanta del segle XX i els temps actuals, que contĂ© mĂșltiples histĂČries i que en el curs del relat va encaixant les diferents peces que ens permetran, finalment, descobrir el secret de Barbara Simpson.