(0)

Uudet Tuulet Puhaltavat

E-book


Sain idean koota uusia ja vanhoja runojani muutamaan uuteen kokoelmaan. Olen kirjoitellut runoja ja kaikenlaisia tekstejÀ vuodesta 1979.

Olen musiikin suurkuluttaja ja ajattelin tehdÀ muutaman samanlaisen hittikokoelman kirjan muotoon. Uudet tuulet puhaltavat kirja sisÀltÀÀ kaksi kahdenkymmenen runon tai tekstin kokoelmaa yksissÀ kansissa. Uudet tuulet puhaltavat on kokoelman a-puoli. Melankolia on nostalgian lapsi on kokoelman b-puoli. Runot tai tekstit on kirjoitettu vuosien 2020 - 2021 aikana muutamaa vanhempaa runoani lukuun ottamatta jotka olen muokannut uudestaan. LisÀsin tÀhÀn samaan kokonaisuuteen myös kolmannen runokirjan nimeltÀ: HeinÀkuu. Sen runot on kirjoitettu kesÀllÀ 2021. Vain Hiihtolomalla, Suomenkielen ÀrsyttÀvimmÀt sanat sekÀ Insomnia (unettomuus ja uniapnea) runot ovat kirjoitettu helmi-maaliskuussa 2022.

Elokuva-arvioita kirjoitin vuosina 1991 - 2007. Olen myös kirjoittanut paljon albumi ja konserttiarvioita viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana. Työpaikkani Helsingin postikeskuksen Pasilli -lehteen olen kirjoittanut kaikenlaisia tekstejÀ viimeisen kymmenen vuoden aikana - runoja, konsertti ja elokuvajuttuja sekÀ juttuja työpaikkani ongelmista.

PÀivÀ kerrallaan eteenpÀin on ollut oma mottoni jo vuosien ajan. NÀin edetÀÀn jatkossakin.