(89)

Valmenna onnistumaan.NYT

audiobook


"Vaatii itsekuria astua valmentajan saappaisiin ja pÀÀttÀÀ tehdÀ omasta ja muiden elÀmÀstÀ parempaa. NykyÀÀn puhutaan paljon uupumisesta ja työn ilon menetyksestÀ. Mutta miten selÀttÀÀ stressi ja löytÀÀ työssÀ onnellisuus? Vallitseeko työpaikallasi valitus- vai toivomuskulttuuri? Ja ennen kaikkea: nÀetkö miten kehittÀÀ omia heikkouksiasi? Aina ei löydy valmentajaa, joka vastaa nÀihin kysymyksiin ja ratkaisee haasteet puolestasi. TÀmÀn kirjan tarkoitus on auttaa Sinua löytÀmÀÀn oma sisÀinen valmentajasi ja ottamaan askel kohti parempaa elÀmÀÀ.

TÀmÀn kirjan avulla opit ratkaisukeskeisesti rakentamaan tulevaisuutta ilman jatkuvaa negatiivisuutta tai asioiden loputonta vatvomista. Opit keskustelemaan rakentavasti ja antamaan palautetta niin, ettei johdettavasi, työkaverisi tai puolisosi suutu. Hyödyt uusista taidoistasi niin työpaikalla kuin vapaa-ajallakin. Aloita jo tÀnÀÀn!"

VALMENNA ITSEÄSI JA MUITA: ‱ oppimaan ja motivoimaan ‱ ratkaisemaan ongelmat luovasti ‱ antamaan kritiikkiĂ€ rakentavasti ‱ siirtymÀÀn valittamisesta rakentamiseen ‱ priorisoimaan ja hallitsemaan energiaa ‱ tekemÀÀn pÀÀtöksiĂ€ vellomisen sijaan ‱ selĂ€ttĂ€mÀÀn stressi ja johtamaan muutosta

”Tosi hyvĂ€ kirja. Oikeasti erilainen!”

- Tomi Hilvo, toimitusjohtaja

”TĂ€ssĂ€ kirjassa ei mĂ€rehditĂ€ juttuja, jotka ovat takanapĂ€in, vaan mietitÀÀn, mitĂ€ on edessĂ€. Kirjan lukemalla kannustava ilmapiiri löytyy helposti. Kun itse onnistuu, osaa valmentaa muitakin onnistumaan.”

- Annika Rak, toimitusjohtaja, Cambridge Ohjelma