(11)

Vapaudu uskomusten kahleista

audiobook


LöydÀ elÀmÀÀsi lisÀÀ sisÀistÀ voimaa, lÀsnÀoloa ja keveyttÀ!

TĂ€mĂ€ ÀÀnikirja on matka oman sydĂ€men ÀÀrelle. Siihen potentiaaliin ja voimaan, joka meillĂ€ kaikilla sykkii vahvana ja viisaana. ElĂ€mĂ€ssĂ€ oma mieli ja uskomuksemme asettavat usein esteitĂ€ menestymisen, hyvinvoinnin ja onnellisuuden eteen. Uskomukset ovat niitĂ€ vahvoja sisĂ€isiĂ€ sÀÀntöjĂ€, jotka ohjaavat ajattelua, tunteita, pÀÀtöksiĂ€, valintoja ja kĂ€yttĂ€ytymistĂ€ usein tietĂ€mĂ€ttĂ€mme – eli mÀÀrittelevĂ€t ison osan ihmisenĂ€ olemisesta.

Kirja on kirjoitettu rohkeille aikuisille, jotka haluavat muutosta elĂ€mÀÀnsĂ€. Se rohkaisee sinua ajattelemaan uudella tavalla, pysĂ€htymÀÀn itsesi ÀÀrelle ja nĂ€kemÀÀn uusia mahdollisuuksia. LöydĂ€t ÀÀnikirjasta laajan tietopaketin uskomuksista ja erilaisia tekniikoita, joiden avulla saat esiin omaa ainutlaatuisuuttasi ja voimaasi. LisĂ€ksi kirjassa jakaa tarinansa 12 naista, jotka ovat purkaneet hyvinvointinsa ja onnellisuuden esteenĂ€ olleita uskomuksiaan. Ă„Ă€nikirjan Kohti omaa voimaa -harjoituksilla luot pysyvĂ€sti uutta sinun nĂ€köistĂ€ tulevaisuutta ajatuksella: minĂ€ voin.

Jaana Hautala on valmennus- ja NLP-kouluttaja, innostava puhuja ja tietokirjailija. Henkisen hyvinvoinnin ja ajattelutaitojen valmentaminen sekÀ työelÀmÀtaitojen kehittÀminen on Jaanan intohimo. HÀn on 50-vuotiaana oman identiteettikriisin jÀlkeen löytÀnyt merkityksellisen unelmaelÀmÀnsÀ rakentamalla itselleen uuden ja joustavan uskomusjÀrjestelmÀn.


Narrator: Jaana Hautala
Duration: