(4)

Vardagslugn

audiobook


"Vardagslugn" Àr en serie av sju meditationer, en för veckans alla dagar, Àmnade för att bringa in mer rofyllda stunder i vardagen. Varje meditation Àr utformad för ett specifikt syfte, vare sig du behöver hitta in till nuet, bli medveten om din kropp, uppleva tacksamhet eller skifta ditt mindset.

Lyssna pÄ en meditation om dagen, i sju dagar. NÀr du har lyssnat pÄ alla meditationer har du förhoppningsvis fÄtt verktyg för att skapa din egen stund av "vardagslugn".

Kom ihÄg, livet Àr i stÀndig förÀndring. Under vissa dagar kan det vara lÀttare att hitta in i avslappning, och andra dagar svÄrare. Kanske Àr det just de dagarna som meditationerna i den hÀr boken kan hjÀlpa dig som bÀst.

Martina har utövat yoga och meditation i över ett decennium och utbildade sig i Bali inom traditionell Hatha yoga. I hennes yogaklasser ligger betoningen pÄ att skapa en kontakt med sinne, kropp och andetag och i meditationerna uppmuntras lyssnaren till att acceptera var de Àr, utan att behöva uppnÄ nÄgonting annat Àn att landa i nuet och verkligen uppleva det.