(0)

Varmistelusta vapauteen

audiobook & e-book


HellitÀ henkinen mailanpuristus

Marika Rosenborgin Varmistelusta vapauteen antaa keinoja kontrolloimisen tarpeesta luopumiseen.

Tavoitteletko tÀydellisyyttÀ, oletko ylivastuullinen tai yritÀtkö helpottaa ahdistusta vÀlttelemÀllÀ asioita? TÀllainen sisÀisen ja ulkoisen maailman kontrollointi kumpuaa pelosta. Ihminen on riippuvainen varmistelusta, jolla hÀn pyrkii hakemaan helpotusta mutta pahimmillaan vain vahvistaa murehtimistaan.

Kokenut terapeutti Marika Rosenborg tarjoaa tietoa ja kannustusta kaikille varmistelusta kÀrsiville. Tarvitaan omien rajojen selkeyttÀmistÀ ja rohkeutta kohdata elÀmÀn epÀvarmuus. Hankalien tunteiden kÀsittely voi olla pelottavaa, mutta lopputulos palkitsee. Hidasta elÀmÀÀ -kirjaperheeseen kuuluvan teoksen tehtÀvien avulla sinulla on mahdollisuus löytÀÀ elÀmÀÀsi rennompi ote ja nÀhdÀ todellisuus sellaisena kuin se on: epÀtÀydellisenÀ, rosoisena ja kauniina.

Marika Rosenborg (s. 1969) on helsinkilÀinen terapeutti ja eroasiantuntija, joka on erikoistunut erityisherkkyyteen ja ahdistuneisuushÀiriöihin. HÀnen aiempia teoksiaan ovat SinÀ selviÀt kyllÀ, Te selviÀtte kyllÀ, Luopumisen kauneus ja yhdessÀ Tarja TörmÀsen kanssa kirjoitettu Uusperheen kÀsikirja sekÀ Tunnekarttakirja, jonka hÀn teki yhdessÀ Eevi Vuoriston kanssa.