(11)

Vejen til ansvar

audiobook & e-book


Den vĂŠrste fattigdom i Danmark er den Ă„ndelige. Og ansvarsfralĂŠggelsen vores stĂžrste folkesygdom.

De seneste fire Är har Alex Vanopslagh sat en ny kurs i liberal politik, som ikke handler om topskat og billige biler. Med udgangspunkt i sit eget liv fÞr og i politik indkredser han i VEJEN TIL ANSVAR sit idégrundlag, der bygger pÄ bÄde Grundtvigs frihedsbegreb og barndommens avisruter i Struer.

Veloplagt udfordrer han dine faste forestillinger, og du bliver provokeret af denne bog, hvis du fÞler sig som et offer. Til gengÊld kan du fÄ et politisk stÄsted, der ikke spiller pÄ frygt og krisestemning, men taler til din tro pÄ, at du selv har muligheden for at pÄvirke dit liv og vores verden til det bedre.

I sin bog fortÊller Alex Vanopslagh ogsÄ om sin bratte ankomst til de politiske indercirkler. I en alder af blot 27 Är blev han leder af et parti i krise efter et katastrofalt valgresultat. Han fortÊller i denne bog om en vestjysk politikerspire, der overnight blev landskendt, og hvordan han arbejdede solen sort for at genrejse partiet, som var det livet, det gjaldt. Han fortÊller Äbenhjertigt om stress, lederskab og magteslÞshed, og hvordan tre tumultariske Är som partileder og folketingsmedlem har udviklet hans syn pÄ ansvar, frihed, omsorg og pligt og Äbnet hans Þjne for kompleksiteten i det moderne liv.


Narrator: Alex Vanopslagh
Duration: