(5)

Vejrpige

audiobook & e-book


Ari Abrams har altid vĂŠret fascineret af vejret, og hun elsker nĂŠsten alt ved sit job som tv-meteorolog. Men hendes chef og mentor, den legendariske vejrekspert Torrance Hale fra Seattle, kĂŠmper med sin egen turbulente storm: et kompliceret forhold til sin eksmand og stationens nyhedsdirektĂžr, Seth.

Ari, hvis liv ellers altid er fyldt med optimisme og solskin, savner den vejledning fra sin mentor, som hun har brug for, og det frustrerer hende. Den eneste person, der ser ud til at forstÄ Aris fÞlelsesmÊssige klima, er den blide og reserverede sportsreporter, Russell Barringer.

Efter en katastrofal firmafest beslutter Ari og Russell at hjÊlpe hinanden med at lÞse deres chefers forholdsproblemer, og de hÄber samtidig at forbedre forholdene for alle pÄ stationen. Med hemmelige gaver og dobbelt-dates forsÞger de at genantÊnde gnisten mellem Torrance og hendes eksmand. Men deres velmenende indblanding fÄr uventede konsekvenser, da Ari og Russell begynder at se hinanden pÄ en ny mÄde. I takt med at Ari og Russell arbejder tÊt sammen, er Ari nÞdt til at lade ham se sider af sig selv, som hun normalt holder skjult for alle. SpÞrgsmÄlet er, om han kan omfavne bÄde hendes mÞrke skyer og hendes blÄ himmel.

Er Ari og Russell klar til de romantiske omvĂŠltninger, deres planer vil bringe?

En tv-meteorolog og en sportsreporter slÄr sig sammen for at genforene deres fraskilte chefer med uforudsete resultater i denne charmerende romantiske komedie fra forfatteren af EkskÊrester on air.


Narrator: Klara Witt
Duration: