(6)

Vi er natur

audiobook


I bogen "Vi er natur" fortÌller naturterapeut, naturvejleder og forsker Simon Høegmark og naturterapeut og sundhedskonsulent Sigurd Hartvig om naturens forunderlighed og sÌrlige evne til at helbrede krop og sind.

I dag lever mange af os i bymiljøer og ofte langt vÌk fra naturen. I denne bog fortÌller Simon og Sigurd, hvordan de gennem mange ür har hjulpet mennesker tilbage til livet efter en livskrise, og hvordan sÌrlige atmosfÌrer, übning af sanserne, vejrtrÌkningen og nysgerrigheden i naturen kan hjÌlpe os tÌttere pü et mindre stressende og mere rigt liv.

"Vi er natur" er en enkel bog, som kan bruges af alle. Den kan være en konkret hjælp til at trække naturens helbredende kræfter mere ind i hverdagen. Bogen kan også anvendes af fagprofessionelle, der ønsker at bruge naturen som ’medbehandler’ i deres arbejde med andre mennesker.

Simon Høegmark er uddannet lÌrer, naturvejleder, master i naturvidenskab og kandidat i idrÌt og sundhed. Sammen med Sigurd Hartvig driver han virksomheden Vinatur, hvor de uddanner og underviser medarbejdere i naturbaseret rehabilitering.

Sigurd Hartvig er uddannet lĂŚrer, sundhedskonsulent og bevidsthedstrĂŚner. Han har mange ĂĽrs erfaring i at arbejde med mennesker med fysiske og mentale udfordringer samt stor erfaring i at bruge ĂĽndedrĂŚttet som redskab for sundhed og ydeevne.

Jane Sørensen er er kandidat i folkesundhedsvidenskab og har gennem mange ür arbejdet med forebyggelse og sundhedsfremme i Københavns Kommune.


Narrator: Mikkel Schou

Duration: