(0)

Violeta i el tresor amagat

E-book


La Violeta viu amb la seva mare, la Camila, que Ă©s dissenyadora de joies, el seu pare, en Bonaventura, que Ă©s arquitecte, i el seu gat PĂșding. Quan els seus pares treballen, la Norma, la majordoma, es fa cĂ rrec d'ella. TambĂ© tĂ© una padrina, la Celest, i un padrĂ­, en Joan. Has de saber que hi ha dues coses en quĂš la Violeta tĂ© molta traça: enfilar-se als arbres i jugar al pĂČquer, tot i que la seva mare no li deixa fer ni una cosa ni l'altra. Viu en un pis, i a la part posterior de l'edifici hi ha un jardĂ­ comunitari molt espaiĂłs. Al jardĂ­ hi ha molts nens i nenes i es divideixen en tres grups: els napbufs, que sĂłn els que tenen menys de set anys; els mitjans, que tenen entre set i onze anys (la Violeta i gairebĂ© tots els seus amics pertanyen a aquest grup), i els ganĂ pies, que sĂłn els grans.

Les amigues especials de la Violeta que viuen a les cases que donen al jardí són la Rosa, la seva millor amiga, que també és

companya de classe, i una senyora excĂšntrica que es diu DidĂ­ Derota. La Violeta sempre estĂ  buscant noves aventures i, uns mesos abans que comencĂ©s aquesta histĂČria, va resoldre amb la Rosa el cas de la Perla d'Orient.