(0)

Violeta i els contrabandistes

E-book


* Sabries resoldre el misteri dels contrabandistes?

* El padrí Joan convida la Violeta i els seus amics a passar l'estiu amb ell i gaudir d'una aventura a bord d'un veler. A la Violeta li fa moltíssima il·lusió.

* Malgrat tot, quan sospita que el capitĂ  d'una embarcaciĂł que hi ha amarrada a prop del veler d'en Joan trama alguna cosa, la

Violeta ha de posar en prĂ ctica totes les seves habilitats de detectiu... I si Ă©s el cap d'una banda de contrabandistes?

La Violeta viu amb un gat que es diu PĂșding (de fet, el seu nom complet Ă©s PĂșding de Toffee EnganxĂłs), la seva mare, la Camila Cler, que Ă©s dissenyadora de joies, i el seu pare, en Bonaventura Mora, que Ă©s arquitecte. Viuen en un pis amb molt estil i increĂŻblement endreçat; a la part de darrere de l'edifici hi ha un gran jardĂ­ que la Violeta comparteix amb tots els altres nens i adults que viuen al voltant. La millor amiga de la Violeta Ă©s la Rosa; la seva famĂ­lia viu al mateix carrer i ella va a la mateixa escola que la Violeta.

La Violeta fa moltes activitats desprĂ©s de l'escola. De fet, estĂ  tan ocupada que a la seva habitaciĂł fins i tot tĂ© un calendari especial per saber on ha d'anar cada dia. L'activitat preferida de la Violeta Ă©s l'escalada, i per aixĂČ en fa dues vegades a la setmana. Com que Ă©s filla Ășnica, la Violeta passa llargues estones amb persones grans. AixĂČ de vegades Ă©s una mica avorrit, perĂČ tambĂ© ha aprĂšs algunes coses molt Ăștils, com per exemple, a llegir la carta d'un restaurant en francĂšs, preparar un cĂČctel perfecte i jugar al pĂČquer. Quan els seus pares treballen, la Norma, la majordoma, tĂ© cura d'ella; no parla gaire, perĂČ quan ho fa val la pena escoltar-la.