(2)

Warren 13. ja kolmentoista vuoden kirous

audiobook


On Warrenin 13. syntymĂ€pĂ€ivĂ€, ja hĂ€n on suunnitellut kaiken valmiiksi – harmi vain, ettĂ€ perimĂ€tiedon mukaan hĂ€nen suvussaan 13. ikĂ€vuosi tuo mukanaan kirouksen ja valtavat mÀÀrĂ€t onnettomuuksia! Katastrofaalinen myrsky iskee tietenkin Warrenin juhlien aikana, ja hĂ€nen kelluvaksi muuttunut valtamerihotellinsa haaksirikkoutuu trooppiselle saarelle. Kaiken epĂ€onnen lisĂ€ksi Warrenin ystĂ€vĂ€, mustekala Piirto kidnapataan lĂ€hes hetimiten yön pimeydessĂ€.

Warren lÀhtee ystÀvineen pelastusretkelle, joka vie hÀnet merinoidan, salaperÀisen merisirkuksen sekÀ Piirron alkuperÀÀn liittyvÀn mysteerin jÀljille. Mutta kun kaikki tuntuu menevÀn kerta toisensa jÀlkeen pieleen, Warren ei voi olla ajattelematta, ettÀ hÀnet todellakin on kirottu. Onko hÀnellÀ enÀÀ mitÀÀn keinoa saada onnensa kÀÀntymÀÀn, jotta Piirto saataisiin kotiin?

Vai olisiko hotellilla vielÀ yksi yllÀtys purjeenhelmassaan?

Warren 13. ja kolmentoista vuoden kirous on viimeinen osa upeasti kerrottua ja kuvitettua Warren 13. -sarjaa. Kirjan pÀÀvÀriksi on valikoitunut kirkas vedensininen, joka korostaa tarinan salaperÀistÀ ja merellistÀ tunnelmaa.

Tania del Rio on sarjakuvakirjoittaja ja -taiteilija, joka on viettÀnyt viimeiset 10 vuotta kirjoittaen ja kuvittaen pÀÀsÀÀntöisesti lapsille ja nuorille. Del Rio asuu Los Angelesissa, Yhdysvalloissa.

Will Staehle on palkittu suunnittelija ja kuvittaja. HÀn kasvoi lukien sarjakuvia ja tehden kesÀtöitÀ vanhempiensa designtoimistossa. Nykyisin hÀn viettÀÀ pÀivÀnsÀ suunnitellen kirjankansia, julisteita ja minisarjakuvia, jotta saisi mahdollisimman vÀhÀn unta. Staehle asuu Seattlessa, Yhdysvalloissa.


Narrator: Pertti Huuskonen
Duration: