(0)

Will och musfamiljen

E-book


Den nye gÄrdskatten Willi sÀtter skrÀck i den lilla musfamiljen. Han Àr bÄde vild och rovlysten. Pieps springer för att varna sin mormor, men hon tar faran med ro. Kanske Àr inte katten sÄ farlig som Pieps trodde. Kanske Àr han bara ensam och vill leka. Men kan man verkligen ha en katt som lekkamrat?

Följ med in i barnens, vÀttarnas och djurens fantasifulla vÀrldar i dessa tio fristÄende berÀttelser. HÀr hoppar grodorna lÀngdhopp och smÄ födelsedagsbarn fÄr nÀstan flyga till mÄnen. I den förtrollade trÀdgÄrden kan djuren prata och en livsfarlig katt kan bli en ny lekkamrat. HÀr Àr allt möjligt!

Heike Wendler Ă€r grafisk designer, banboksförfattare och novellist som har tagit den tyska marknaden med storm med sina charmiga kalendrar barnboksserier. DĂ„ Wendler Ă€r intresserad av det fantasifulla och det övernaturliga tar hennes böcker med sig lĂ€saren in i en vĂ€rld dĂ€r mytologiska vĂ€sen möter vardagens mĂ€nniskor och djur. Även teman som Ă€ventyr och vĂ€nskap ligger Wendler varmt om hjĂ€rtat och hennes böcker Ă€r perfekta för barn pĂ„ vĂ€g in i bokslukarĂ„ldern.