Antikboden Ugglan

Series ‱ 1 books

StrÀngnÀs 2024. Evy har passerat trettiofem och den biologiska klockan tickar. TyvÀrr Àr inte sambon Fredde intresserad av att börja om med ny familj och smÄbarn. Han vill lÀgga sin tid pÄ vackra gamla saker och nÀr han fÄr chansen att öppna en antikvitetsaffÀr tvekar han inte en sekund. Evy, som förutom sin barnlÀngtan drömmer om att försörja sig som författare, ser lÄngsamt de egna framtidsplanerna smulas sönder av tunga byrÄer, svÄrsÄlda vitrinskÄp och sköra designkoppar. Men nÀr hon hittar en undangömd dagbok i en sekretÀr vÀcks hennes nyfikenhet. Kanske kan den ge henne stoff till en ny roman?

StrĂ€ngnĂ€s 1955. Bibbi lĂ€ngtar efter Ă€ventyr och Ă€lskar den nya rock’n’roll-musiken. Hennes dröm Ă€r att fĂ„ resa till Amerika. En efterlĂ€ngtad danskvĂ€ll pĂ„ stadens regemente förĂ€ndrar alla förutsĂ€ttningar men tar henne Ă€ndĂ„ till andra sidan Atlanten. Hennes drömmar visar sig dock ha ett högt pris.

NÀr drömmarna slÄr in Àr första delen i Sofie Axelzons serie om Antikboden Ugglan. Det Àr en varm berÀttelse om hur drömmar kan krossas och förverkligas. Kanske vet vi inte alltid vad vi önskar.

1 of 1 titles

You've displayed all the books in the series Antikboden Ugglan