(0)

8 timmar av avslappningsmusik/sömnmusik med orientalisk touch

audiolibro


8 timmar av avslappningsmusik/sömnmusik med orientalisk touch

VÀlkommen till en vÀrld av ro och harmoni, dÀr du kan slÀppa taget om dagens stress och hitta ditt inre lugn. Oavsett om du behöver hjÀlp med att somna, slappna av efter en lÄng dag, eller skapa den perfekta stÀmningen för studier och fokus, erbjuder denna ljudbok en oavbruten Ätta timmar lÄng resa genom mjuk, avkopplande musik.

Fördelarna med att lyssna:

FörbÀttrad sömn: Om du har svÄrt att somna eller ofta vaknar under natten, kommer den lugnande musiken att hjÀlpa dig att stilla tankarna och ÄtergÄ till en djup och vilsam sömn.

Minskad stress och Ängest: Lugn musik kan sÀnka nivÄerna av stresshormoner i kroppen, vilket gör att du kÀnner dig mer avslappnad och i balans.

Ökad koncentration: Skapa en behaglig och produktiv atmosfĂ€r nĂ€r du studerar eller arbetar, med bakgrundsmusik som inte stör utan hjĂ€lper dig att hĂ„lla fokus lĂ€ngre.

FörbÀttrad meditation: De mjuka ljuden ger en perfekt ljudkuliss för meditation, vilket hjÀlper dig att lÀttare komma in i ett tillstÄnd av inre frid.

ÅterhĂ€mtning och avslappning: Perfekt för lugna stunder av Ă„terhĂ€mtning dĂ€r du bara vill lĂ„ta kroppen och sinnet Ă„terfĂ„ sin energi.

Spela upp ljudboken pÄ lÄg volym i bakgrunden nÀr du chillar, sover, studerar eller gör andra aktiviteter, och lÄt den skapa en atmosfÀr som förvandlar ditt rum till en plats av djup avkoppling och zenliknande ro.

Skapa ditt egna lugn, var som helst och nÀr som helst.

Musik: "Healing" by Kevin MacLeod (incompetech.com) och @TheHonestGuys

Licens: Creative Commons: By Attribution 4.0

https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/


Narrador/a: Rolf Jansson

DuraciĂłn: