(0)

Alícia al país de les meravelles : Lewis Carroll

e-book


La història més divertida de Lewis Carroll, en una edició amb il·lustracions i textos especialment adaptats als petits lectors.

L'Alícia està ajaguda a la vora del riu quan, de sobte, veu un conill blanc amb un rellotge. Moguda per la curiositat, en segueix els passos i cau en una llodriguera estranya que la porta a l'increïble país de les meravelles. Allà, no hi ha res que obeeixi les lleis de la lògica: els animals parlen, les cartes de la baralla de naips són un exèrcit de soldats i els gats somriuen com si fossin persones. A l'Alícia l'esperen unes quantes situacions d'allò més estrafolàries que faran d'aquella tarda un moment màgic i inoblidable.

Què trobaràs en aquest llibre?

- Les aventures de l'Alícia narrades com si fossin un conte, amb il·lustracions i textos especialment adaptats als petits lectors.

- Il·lustracions magnífiques que et faran viatjar al país de les meravelles.

- Una secció amb informació complementària sobre l'obra, l'autor i la repercussió que han tingut al llarg de la història. DESCOBREIX EL CONTINGUT I LES ACTIVITATS EXTRA

- Escaneja els codis QR que trobaràs a l'interior del llibre i gaudeix de contingut exclusiu per continuar aprenent.

- Un vídeo amb la versió animada del conte al canal de YouTube

- Passatemps, quizzes, exercicis i activitats per divertir-te a casa o a classe.La col·lecció La meva primera biblioteca et presenta els grans clàssics de la literatura convertits en preciosos contes il·lustrats.