(176)

Den inofficiella Harry Potter-kokboken

audiolibro y e-book


En New York Times Bestseller!

I Stora salen dyker maten magiskt upp på serveringsfaten i överflöd. Husalferna i köket lagar läckerheter som får det att vattnas i munnen hos såväl häxor och trollkarlar som hos mugglare. Dessa recept passar utmärkt för högtidliga tillfällen!

Försvinnande God Meny från Stora Salen

Förrätt

Vol-au-vents med tomat & fetaostfyllning - lagat efter mrs Weasleys recept till Bill och Fleurs bröllop. Ett recept för den som vill imponera!

Huvudrätt

Gulasch & smördegsinbakad korv - laga den ungerska rätten som Harry äter på julbalen tillsammans med en brittisk klassiker: sausage rolls.

Efterrätt

Pumpapaj - pumpa √§r en vanligt f√∂rekommande ingrediens i trollkarlsv√§rlden. Under Harrys f√∂rsta halloween p√• Hogwarts vaknar han till ¬Ľdoften av bakad pumpa¬ę.

Har du drömt om en middag à la Hogwarts? Nu har du chansen! Med över 150 enkla recept och matnyttiga tips är det lätt att laga magiska, underbara måltider hämtade direkt från Harry Potters värld. Med en skvätt magi och lite kreativitet trollar du fram alla de förrätter, efterrätter, tilltugg och drinkar som förvandlar en vanlig måltid för mugglare till kulinariska mästerverk som skulle göra till och med mrs Weasley stolt!

DINAH BUCHOLZ är en amerikansk författare och Harry Potter-fantast. Hon började baka redan på sin nioårsdag, efter att ha fått en leksaksmixer i födelsedagspresent. Hon är i dag bosatt i Philadelphia tillsammans med sin man och fyra barn.


Narrador/a: Ove Ström
Duración: