(0)

Det rette træk - del 2

audiolibro y e-book


Ryan Shay er NBA-ligaens absolutte superstjerne, ny kaptajn for Chicago Devils og har en elendig work-life balance. Da hans søsters bedste veninde, Indy Ivers, lige har slået op med sin utro kæreste og mangler et sted at bo, lader Ryan sig modvilligt overbevise om, at Indy kan flytte ind på hans tomme gæsteværelse – under forudsætning af, at det er midlertidigt, selvfølgelig.

Men da Chicago Devils’ manager udtrykker utilfredshed med Ryans måde at være kaptajn på og mener, han er både utilnærmelig og indadvendt, kan hans nye, ellers uønskede roommate vise sig at være løsningen på hans problemer. For hvilken bedre måde at bevise , at han er hverken indadvendt eller utilnærmelig, end at lade som om, at det boblende, farverige festfyrværkeri af en personlighed, som Indy er, er hans nye kæreste?

Men efterhånden som Ryan og Indy tilbringer mere og mere tid med at lade som om, de er forelskede, bliver det stadig sværere at huske på, at det bare er noget, de faker.

Det rette træk – del 2 er anden del af bind to i Liz Tomfordes bestsellerserie WINDY CITY – en hed og hjertevarmende roman om at åbne op for kærligheden, om at bearbejde fortiden for bedre at kunne være i nutiden, om basketballstjerner og om jagten på at indfri sine største drømme.