(0)

Dine farver var blå

audiolibro y e-book


Lina arbejder på en neonatalafdeling i Stockholm, og hendes liv er fyldt med dramatiske fødsler, kuvøser, uendelige nattevagter og forældre i krise. Hun længes efter selv at få et barn, men hendes mand, Samuel, har altid gjort det klart, at han ikke ønsker at være far.

Samuel tilbringer stjålne øjeblikke med at kigge i den skotøjsæske i Linas skab, hvor hun har skjult billederne af sin første kæreste og muligvis også sit livs kærlighed: den mystiske Ted, som forsvandt ud i den blå luft.

En dag vender Ted pludselig tilbage med beskeden om, at han har få måneder tilbage at leve i, og med et sidste ønske, der lægger et stort pres på Lina og Samuels forhold. Lina bliver nødt til at vide, hvad der skete for alle de år siden, og Samuel indser, at det måske er den eneste mulighed for at redde deres ægteskab.

”Dine farver var blå” er en roman om længe ventede tilståelser og svære sandheder. Om håb, lidenskab og den store kærlighed.

Marcus Jarl er bosat i Stockholm. Han har tidligere skrevet for Expressen, QX og Dagens Nyheter, men arbejder nu som specialsygeplejerske på en neonatalafdeling sideløbende med sin forfatterkarriere. ”Dine farver var blå” vandt prisen som Årets Feelgood-roman i Sverige i 2021 og var shortlistet til Adlibrisprisen og Storytel Awards.

”En af de bøger, man bare ikke kan holde op med at tænke på.” – Barometern

”’Dine farver var blå’ er en relationsroman, der udfordrer genrens grænser med sine stærke skildringer af psykologisk smerte og død, men som slutteligt giver læseren håb.” – M-Magasin

”En fantastisk bog. Jeg græd så meget, at jeg næsten ikke kunne se ordene på siden.” – Akademibokhandeln

”En roman fyldt med følelser, der griber dig og ikke giver slip igen.” – Strömstads tidning

”En dybt rørende historie.” – Jyryen bag prisen for Årets Feelgood-roman


Narrador/a: Sara Ullner

Duración: