(475)

Henkka Aflecht - Palaverin Paikka, osa 3

audiolibro


Palaverin Paikka on nopeasti nautittava äänikirjasarja, jossa tarjoilen suoran puheen kera asioita, joista toivottavasti herää ajatuksia. Tässä jaksossa tulee takuulla rahanarvoista asiaa.

Miljonääriksi kryptosijoittamisella voi kuulostaa klikkiotsikolta, mutta sitä se ei ole. Elämme edelleen lohkoketjuteknologian alkuaikoja, joka tarkoittaa oikeisiin kohteisiin sijoitettuna aivan käsittämättömiä tuottoja. On kuitenkin syytä osata erottaa huijaukset, joita kryptomaailmassa on valtava määrä.

Tässä jaksossa avaan kansantajuisesti sitä, mistä kryptoissa on kysymys ja miten toimimalla saat maksimoitua turvallisuuden, mikäli sijoittaminen kryptoihin kiinnostaa. En myy mitään, eikä minulla ole sidonnaisuuksia mihinkään. Kerron vain uhat ja mahdollisuudet uuden teknologian sijoituspuolella. Oma vaatimaton tavoitteeni on sijoituksillani nousta miljonääristä miljardööriksi. Omat kryptosijoitukseni ovat useita miljoonia ja olen itse toiminut, kuten tässä jaksossa puhun. Voin silti menettää kaiken.

Mukavia kuunteluhetkiä!


Narrador/a: Henry Aflecht

Duración: